Activiteiten

Voor mis-intenties, kijk bij H.Mis


KERKDIENSTGEMIST.NL

Sinds februari 2019  kunnen we  alles wat er in de sacristie gebeurt uitzenden, maar zo  - in het kader van de privacy -  dat alleen het altaar en wie daar achter staat en het tv-scherm in beeld komen. We kunnen de uitzendingen ook terug zien tot 2 weken na dato.

Wat moet je doen?

Kijk via  www.kerkdienstgemist.nl - pagina O.L.V. van Lourdeskerk Maastricht
of
Download de app Kerkdienstgemist.nl,
selecteer Maastricht, vervolgens de OLV van Lourdes en klik op het driehoekje.

Dit alles is een proef, zodat we het ook in de grote kerk kunnen gaan doen. Het kan handig zijn om iemand in Canada of Australië dan een begrafenis mis te laten volgen.  Je zou dan ook een bruiloft of een uitvaart terug kunnen zien tot 2 weken na de feitelijke viering.

LAATSTE KUBIEKE METER UIT DE TUNNEL

Deze is te vinden in de kruiwagen in de hal van de kerk. De gravers zijn van Noord en Zuid bij onze kerk samen gekomen. Op vrijdag 16 mei 2014 was het zover. Onder grote publieke belangstelling, met een heerlijk zonnetje is de laatste schop uit de grond gegaan. Er kwam ook een dikke kei mee naar boven, die als aandenken nu voor de ingang van de kerk ligt met een gedachtenisplaatje. 

Een mooi gebaar: ‘steen-‘ of keigoed’, hoe je het wilt, maar goed is het wel zo. Het is een mijlpaal, die op bijzonder wijze is gevierd.

Gedachtenisplaat

Laatste zand uit tunnel
----

naar pagina kerk OLV van Lourdes - Maastrichtnaar pagina kerk H. Familie - Maastrichtnaar pagina H. Gulielmuskerk - Maastricht

Parochie van Onze Lieve Vrouw van Lourdes, H. Familie en H. Guliëlmus, Maastricht

parochiecentrum: 043 362 52 78 • bij nood: 043 631 45 00e-mailkerkbestuurparochiebijdragecolofonwebdesign

naar fotopagina naar activieitenkalender